Durant aquesta setmana dedicarem més sessions a la continuació dels nostres treballs i els nostres descobriments dels diferents continents, és per aquest motiu que us deixem sessió per sessió la feina que podreu anar fent.
Com que el ritme de treball de cada grup és diferent no us oblideu que podreu anar aprofitant les estones que tingueu per anar enllestint feines d'altres sessions o bé corregir els vostres textos i les faltes d'ortografia que hi trobeu.

A continuació us deixem les diferents tasques a realitzar:

Sessió 1: Buscar, en els mapes que us donarem, el relleu (les muntanyes més altes o més importants) no us oblideu de passar la seva alçada a centímetres. També haureu de buscar els diferents països que formen el vostre continent i situar-los en el mapa polític. Finalment haureu de començar a buscar informació sobre el clima i la vegetació (de manera general) de cada continent.
* Per trobar aquesta informació tindreu aproximadament 2 h.

Sessió 2
: Durant aquesta sessió haureu de trobar la següent informació; diferències horàries respecte al nostre país.
També començarem la part de religió on començarem a buscar informació sobre les religions predominants de cadascun dels continents (explicant una mica de què tracten). Tot seguit haureu d'escollir un dels monuments religiosos del vostre continent i cercar informació d'ells.
Per buscar aquesta informació tindreu aproximadament 2 hores més.

Sessió 3
: Ens iniciem en el nostre viatge! Un cop que ja coneixem més els nostres continents. Us proposem un repte. Construir un viatge des de Barcelona a qualsevol de les ciutats o bé països que us agradin del vostre continent. Haureu de buscar informació sobre els vols, els hotels, les excursions que podeu fer, quantes persones anireu, què menjareu...